четверг, 25 октября 2012 г.

У Донецьку громадський активіст обізвав чмом журналістку


24 жовтня 2012 року голова Донецької обласної громадської організації "Комітет виборців Донбасу" Олександр Хряков намагався вдарити кандидата від партії “УДАР” Вольгу Шейко і нагрубіянив журналістці інтернет-видання «Острів» Ганні Івановій, повідомляють “Новости Донбасса”


Інцидент стався під час спільної прес-конференції кандидатів у народні депутати по одномандатному виборчому округу 42 (Ворошиловський, Калінінський райони Донецька), які вирішили об'єднатися для захисту голосів своїх виборців.
У залі знаходилися довірені особи кандидата в депутати від Партії регіонів Тетяни Бахтєєвої, які постійно задавали питання спікерам. Серед довірених осіб була і депутат Донецької міськради Оксана Савкіна.
Журналісти попросили довірених осіб не заважати проводити прес-конференцію і нагадали, що захід проводиться для співробітників ЗМІ.
На питання Іванової про те, кого представляють невідомі їй люди в залі, Хряков заявив: «А хто ви? Назвіть себе? Ви зараз представникам Донбасса заявляєте: хто ці люди. А ви хто така? Сюди запрошувались усі». “А ось - вказав Хряков на організаторів конференції - зібрався натовп технярів”.
Іванова представилася, що прийшла на прес-конференцію як журналіст, однак далі пішли образи з боку Хрякова на її адресу. “Дивись, незрозуміле чмо сидить тут і запитує, хто я тут такий”, - сказав Хряков, звернувшись до Іванової. На зауваження оточуючих, що так не можна робити, Хряков відповів, що “висловлююсь як хочу”, а на прохання вибачитись перед журналісткою, сказав, що “я можу на хер послати”.
Також Хряков почав ображати Вольгу Шейко, яка заступилася за Іванову, а потім наблизився до Шейко і замахнувся на неї.

Комментариев нет:

Отправить комментарий